Forloren Mørbrad

Udskriv opskrift

Her er der en dejlig og velsmagende gæstemiddag, hvor man bruger nakkefilet i steden for mørbrad.

Ingredienser:

500 g svinenakkefilet
1 bdt finthakket persille
salt og peber
olie til stegning
300 ml svinebouillon
Maizena til jævning
250 g broccoli i buketter
400 g kartofler
bomuldssnor

Fremgangsmåde:

Nakkefileten flækkes og fyldes med persille. Krydres og snøres sammen. Nakkefileten brunes af og lægges i ildfast sammen med bouillon. Steges i ovn ved 180°C i ca. 40 min. Trækker yderligere 10 min. inden udskæring.

Saucen sigtes fra og jævnes med maizena. Spædes evt. yderligere med lidt vand. Broccoli koges al dente. Server det udskårne kød sammen med kartofler, sauce og broccoli.

Denne opskrift er blevet vist 10.763 gange