Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Denne suppe kan laves færdig i god tid, så den blot skal varmes og drysses med mandler før serveringen.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Del champignonerne i hoved og stokke. Læg hovederne til side til fyld i suppen. Hak stokkene og løget og damp dem 5 minutter i smør. Drys mel på og rør rundt. Tilsæt hvidvinen og spæd med bouillonen. Kog under låg i 20 minutter. Si suppen og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt piskefløde og kog suppen igennem. Smag til med salt og peber. Kom champignonhoveder, der er kogt 5 minutter i 25g smør og 1 spsk citronsaft , med væde i suppen. Pisk piskefløde og æggeblommer sammen og tilsæt evt. også maizenamel, hvis du synes, suppen skal være tykkere. Rør blandingen i suppen og varm den igennem (må ikke koge). Hæld suppen i varme tallerkner og drys med ristede mandelflager. Server brød til f.eks. kartoffelbrød.
Denne opskrift er blevet vist 4.682 gange