Havregrynsrør Med Fyld

Udskriv opskrift

En meget spændende måde at få anderledes pandekager på. Prøv dem, de er virkeligt gode til en net lille Søndags lunch.

Ingredienser:

2 store æg
6 spsk havregryn
75 g hvedemel
2 spsk olie
300 ml vand/sødmælk
200 g skinke
200 g ost
½ bdt finthakket purløg
salt og peber
lidt olie til stegning
6 cherrytomater

Fremgangsmåde:

Æg, havregryn, hvedemel og olie piskes sammen. Tilsættes herefter vand/mælk. Lad massen trække ca. 10 min. Dejen steges til 6 store pandekager i lidt olie.

På hver pandekage fordeles skinke, ost, purløg og cherrytomater. Krydres med salt og peber. Rulles herefter sammen og bages i forvarmet ovn ved 180°C i ca. 10 min. Kan evt. serveres med grøn salat.

Denne opskrift er blevet vist 4.215 gange