Grøn Salat Med Andebryst

Udskriv opskrift

Her er opskriften på en lækker grøn salat der er piftet op med stegt andebryst.

Ingredienser:

1 andebryst
salt, peber
1 salathoved
35 g valnøddekerner

Marinade:
100 ml olivenolie (1dl)
25 ml vineddike (1/4dl)
1 tsk sennep
salt, peber

Fremgangsmåde:

Krydr andebrystet med salt og peber. Steg det først med fedtsiden nedad på panden i 10 minutter uden fedtstof. Vend andebrystet og steg det videre i 15 minutter. Tag det af panden og lad det trække i 10 minutter, før du skærer det i tynde skiver.

Kom pillede salatblade i en skål eller fad og anret andebrystet herpå. Rist valnøddekerner på en tør pande og drys dem over. Pisk marinaden sammen og hæld den på. Lad salaten trække højst ½ time, før den serveres

Server salaten med lune flutes.

Denne opskrift er blevet vist 5.957 gange