Grøn Salat Med Andebryst
Udskriv opskrift
Her er opskriften på en lækker grøn salat der er piftet op med stegt andebryst.
Ingredienser:
1
andebryst
|
salt, peber
|
1
salathoved
|
35 g
valnøddekerner
|
Marinade:
|
100 ml
olivenolie (1dl)
|
25 ml
vineddike (1/4dl)
|
1 tsk
sennep
|
salt, peber
|
Fremgangsmåde:
Krydr andebrystet med salt og peber. Steg det først med fedtsiden nedad på panden i 10 minutter uden fedtstof. Vend andebrystet og steg det videre i 15 minutter. Tag det af panden og lad det trække i 10 minutter, før du skærer det i tynde skiver.
Kom pillede salatblade i en skål eller fad og anret andebrystet herpå. Rist valnøddekerner på en tør pande og drys dem over. Pisk marinaden sammen og hæld den på. Lad salaten trække højst ½ time, før den serveres
Server salaten med lune flutes.
Denne opskrift er blevet vist
5.957 gange