Chipotle Kyllingesuppe

Udskriv opskrift

Billede af Chipotle Kyllingesuppe fra Verdens Lækreste Opskrifter

Dette er en lækker og spicy suppe som man kan vælge at lave let og simpel, eller spændende, knasende og fyldig ved at tilsætte ris, avocado og/eller tortilla chips.

Ingredienser:

1 spsk. olivenolie
1 mellemstort løg
2 fed hvidløg
1 dåse hakkede flåede tomater
1½ l kyllingbouillon
1 pocheret kyllingebryst uden skind
1-2 chipotle chili (eller en frisk chili)
1 dåse skyllede kikærter
1 avocado i tern (kan udelades)
250 g kogt ris (kan udelades)
½ pose knuste tortilla chips (kan udelades)
citronskiver til pynt (og lækker smag)

Fremgangsmåde:

Varm olien i en tykbundet kasserolle og sautér løg og hvidløg indtil de er bløde. Tilsæt tomat, og lad simre i 5 minutter. Hæld blandingen over i en skål, hæld bouillonen i kasserollen og bring til koge-punktet. Skær det pocherede kyllingebryst i tern (25 minutter i vand lige under kogepunktet) og tilsæt boillonen. Tilsæt de sauterede løg og tomat, peber, chilli og kikærter. Skru ned for temperaturen, og lad simre i 10 minutter. Tilsæt ekstra bouillon hvis nødvendigt.

Hvis en fyldig suppe ønskes, tilsættes avocado, ris og/eller knuste tortilla chips. Servér rygende varm, pyntet med citronskiver.

Denne opskrift er blevet vist 7.054 gange