Begynd med kryddersmørret: Rør smørret blødt og rør det sammen med knuste hvidløg og persille. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem i et smurt, ovnfast fad og drys persille, salt og peber mellem lagene. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 225 grader i 40 minutter. Brun imens oksefileten i smør og olie i en gryde. Dæmp varmen og krydr med salt og peber. Læg låg på og steg 10 minutter, vend fileten og steg yderligere i 5 minutter.
Tag kødet op og lad det trække under folie i 10-15 minutter, før det skæres i ca ½ cm tykke skiver. Læg dem sammen på kartoflerne, som nu har stegt 40 minutter. Kom hvidløgssmørret over. Sæt ovntemperaturen på 250 grader og sæt fadet i ovnen 5-10 minutter, eller til smørret er smeltet ned mellem kødskiverne. Server straks med smørdampede sukkerærter og bønner samt evt tomatsalat.