Vintertærte

Udskriv opskrift

Denne tærte er fyldt med dejlig frugt, og her overdækkes den med marcipan, rørt sammen med smør, sukker og æg.Her er tærtebunden

Ingredienser:

1 tærtebund

Fyld:
2 -3 æbler
1 -2 pærer
100 ml rosiner (1dl)
1 tsk kanel
100 g smør
85 g sukker
1 æg
200 g marcipan

Fremgangsmåde:

Lav tærtebunden og lad den hvile 1 time. Rul den ud i en tærteform. Æbler og pærer skrælles og skæres i både. Disse lægges taglagt over dejen. Fordel rosiner over og drys kanel på. Rør smør, sukker og æg godt sammen og rør reven marcipan i. Fordel det over æbler, pærer og rosiner. Bag tærten i ca ½ time ved 200 grader.

Server tærten med flødeskum eller cremefraiche.

Denne opskrift er blevet vist 4.877 gange