Rødspættefilet På Rugbrød

Udskriv opskrift

Et godt stykke brød at starte frokosten med. Det er nok et af de mest populære stykke brød i den danske tradition for smørrebrød.

Ingredienser:

½ skive rugbrød
1 rødspættefilet
1 spsk remoulade
1 hel grøn asparges
½ skive røget laks
½ tsk ufarvet kaviar
4 pillede rejer
1 citronbåd
friskhakket persille

Fremgangsmåde:

Rødspættefilet: Paner rødspættefileten af tre omgange i følgende rækkefølge - mel, æg og rasp; husk at banke den godt for at sikre at paneringen sidder godt fast. Steg rødspætten i olie/friture eller smør, til den er gyldenbrun og sprød. Lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Smør ½ skive rugbrød. Læg en rødspættefilet på brødet og pynt med laks, kaviar, asparges, remoulade, citronbåde og rejer.

Denne opskrift er blevet vist 5.290 gange