Røget Makrel I Folie

Udskriv opskrift

Røget makrel kan spises både kold og varm. Her er den varmet i ovnen, pakket ind i folie. Server dem i den åbne folie med citronbåde ved.

Ingredienser:

2 -3 røgede makreller
salt
20 g smør med dild
1 citron

Kartoffelsalat:
8 skrællede kartofler
250 ml fløde
100 ml mælk (1dl)
salt, peber
reven muskatnød
1 spsk smør
1 rød peberfrugt
1 bdt persille

Fremgangsmåde:

Skær de skrællede kartofler i små tern. Giv fløde og mælk et opkog og kom kartoflerne deri. Lad dem koge for svag varme. Pas på de ikke brænder på. Tag hoved og hale af makrellerne. Fjern benene, men lad skindet sidde. Læg små klatter dildsmør inden i fisken, drys med groft salt og pak dem i folie. Lægges i et ovnfast fad og varmes i ovnen ved 250 grader i ca 10 minutter.

Smag kartoflerne til med salt, peber og reven muskatnød. Rør smør og grofthakket peberfrugt i . Drysses med persille. Server makrellen i folien sammen med den varme kartoffelsalat.

Denne opskrift er blevet vist 11.944 gange