Små Fyldte Boller

Udskriv opskrift

Disse boller er fyldt med lækkert chokolade eller marcipan. Smager fint til en kop god kaffe eller te.

Ingredienser:

25 g gær
75 g smør
100 ml mælk
2 spsk sukker
salt
1 æg
ca 300 g mel

Fyld:
marcipan eller chokolade

Pensling
1 æg
tesukker og mandelsplitter

Fremgangsmåde:

Smelt fedtstoffet og bland det med mælken. Udrør gæren heri. Tilsæt sukker, salt og sammenpisket æg. Kom melet i lidt ad gangen. Ælt dejen sammen. Hæver til dobbelt størrelse. Slå dejen sammen og rul den ud til til en tynd plade. Skær den i 8 cm store firkanter. Kom et stykker marcipan eller chokolade på hver og fold dejen herom. Læg boller med åbningen nedad i en papirform. Efterhæver 10 minutter.

Pensl med sammenpisket æg og pynt med groft sukker og mandelsplitter. Bages ved 200 grader i ca 10 minutter.

Denne opskrift er blevet vist 4.651 gange