Pot Au Feu Danoise

Udskriv opskrift

Lækker og nem vintermad

Ingredienser:

350 g skært oksekød (f.eks. bov)
1 groftskåret gulerod
1 groftskåret løg
1 groftskåret porrer
1 laurbærblad
1 oksebouillonterning
10 hele peberkorn
½ tsk timian
300 g kartofler
salt og peber
½ bdt hakket persille

Fremgangsmåde:

Kødet koges ca. 5 min sammen med de hele peberkorn, hvorefter kødet tages op og skylles. Kødet koges i nyt hold vand tilsat bouillonterning, timian og laurbærblad, ca. 4 dl væde. Koger ca. 15 minutter under låg ved svag varme. Derefter tilsættes grøntsager og der koges igen videre ved svag varme i 15 min. Nu tilsættes kartoflerne og disse koger med de sidste 15 minutter.

Smages til med salt og peber. Inden servering drysses med finthakket persille.

Denne opskrift er blevet vist 3.887 gange