Indbagt Camenbert

Udskriv opskrift

Camenbert bliver blød og flydende, når den er indbagt i butterdej. Butterdej kan købes i butikkerne, eller du kan lave butterdej selv.

Ingredienser:

8 små camenberttrekanter
2 -3 pl butterdej eller
1 portion hjemmelavet butterdej
1 æg til pensling
1 glas solbærsyltetøj

Fremgangsmåde:

Rul butterdejen ud til en tynd plade og skær den i trekanter, så dejstykkerne er store nok til at nå rundt om ostene. Tag de små oste ud af køleskabet og pak dem ind i butterdejen. Pensl kanterne med koldt vand og pres dem til med en gaffel. Sæt pakkerne 15 minutter i køleskabet.

Læg ostepakkerne på en plade med bagepapir og bag den midt i ovnen 15 minutter ved 200 grader. Server dem lune med solbærsyltetøj

Denne opskrift er blevet vist 3.799 gange