Saratogamørbrad

Udskriv opskrift

Billede af Saratogamørbrad fra Verdens Lækreste Opskrifter

Kylling og rotesseriet hører sammen, men man kan sagtens lave mange andre spændende retter i det. Her er en opskrift fra USAs sydvest, der er lækker, krydret og mager som man forventer det i "det sunde livs" højborg.

Ingredienser:

2 svinemørbrad

marinade:
2 knuste fed hvidløg
1 spsk. olie
5 tsk. chilipulver
1½ tsk. spidskommenpulver
½ tsk. salt

Fremgangsmåde:

Bland marinaden i en stor skål. Placér mørbradene i et fad, og hæld marinaden over. Lad det marinere i køleskabet i 2-24 timer (længere=bedre).

Spid mørbradene på rotisseriets spid, og sørg for at de er i balance. Tænd rotisseriet og steg mør-bradene i ca. 30 minutter, indtil kernetemperaturen er mellem 68°C og 70°C. Lad mørbradene hvile i 10 minutter inden de skæres for.

Servér med en dipsauce, en lækker grøn salat og bagte kartofler.

Denne opskrift er blevet vist 11.530 gange