Gulerod og Appelsinsuppe
Udskriv opskrift
Jeg har fået denne opskrift af nogle gode venner i England, The Galvins. Det er en af de retter, der overaskede mine smagsløg fuldstændigt. Det er ikke til at beskrive, hvad det er!! Det er en suppe, man bare må prøve - den er vidunderlig.
Ingredienser:
1
mellemstort løg
|
500 g
gulerødder
|
700 ml
hønse buillon
|
saften af 2 appelsiner
|
1
laurbærblad
|
salt og peber
|
piskefløde til pynt
|
frisk persille
|
Fremgangsmåde:
Sautér løgene let i en gryde og tilsæt de skrællede og skivede gulerødder. Tilsæt bouillon, laurbærblade, appelsinsaft, salt og peber og kog ved svag varme med låg på i en time.
Blend i en blender, og server den varm med en lille hvirvel fløde og frisk hakket persille eller lidt fint revet appelsinskal på.
Denne opskrift er blevet vist
11.702 gange