Kalkunfrikadeller Med Tomater

Udskriv opskrift

Kalkunkød er lækkert og magert kød. Denne opskrift spare på kalorierne og er alligevel et dejligt måltid.

Ingredienser:

125 g revne kartofler
250 g hakket kalkun
1 æg
1 lille hakket løg
1 fed hvidløg
½ tsk timian
salt, peber

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200grader. Riv kartoflerne på den grove side af rivejernet og vrid væsken ud af dem. Brug evt et rent viskestykke. Rør kalkunkødet med æg, kartofler, løg, hvidløg, timian, salt og peber. Sæt farsen i køleskabet ½ time. Sæt tomaterne på bagepapir, pensl med 1 tsk. olie og drys dem med timian, hvidløg, lidt salt og peber. Sæt dem i ovnen 15 min. Form 6 frikadeller af farsen og tryk dem let flade. Steg dem i ovnen på et stykke bagepapir ca. 15 minutter sammen med tomaterne. Når du steger frikadeller i ovnen, sparer du på fedtstoffet.

Server frikadellerne med kogte kartofler til sammen med bagte tomater og gulerodssalat med kanel.

Denne opskrift er blevet vist 2.889 gange