Bøf Lindstrøm

Udskriv opskrift

Prøv disse saftige, velkrydrede bøffer, der smager godt med kartoffelmos, skysauce og små agurker til. Der kan desuden serveres med en grøn salat

Ingredienser:

½ kg hakket oksekød
2 små løg
2 spsk kapers
4 spsk hakket, syltede rødbeder
1 æggeblomme
salt, peber
smør til stegning
1 bouillonterning
2 spsk piskefløde
brøndkarse til pynt

Fremgangsmåde:

Ælt det hakkede kød let sammen med finthakket løg, kapers, grofthakket, syltede rødbede, æggeblomme og krydderier. Brug fingrene. Form kødet til tykke hakkebøffer, der steges et par minutter på hver side i brunet smør. Evt længere, hvis de skal være gennemstegte.

Læg bøfferne på et varmt fad og pynt med brøndkarse. Kog panden af med 400 ml vand og en bouillonterning. Tilsæt piskefløden. Smag til med krydderier og server den til bøfferne sammen med en luftig kartoffelmos og en stor skål salat.

Denne opskrift er blevet vist 10.978 gange