Farserede Æg Med Spinat

Udskriv opskrift

Disse æg er letkogte, farserede og stegt på panden. De kan spises varme eller kolde.

Ingredienser:

5 -6 æg
500 g hakket kalve- og flæskekød
60 g mel
2 spsk rasp
1 æg
150 ml vand
salt, peber

Panering
mel, æg, rasp

Stegning:
olie og smør

Dampet spinat
1 løg
3 spsk olivenolie
200 g champignoner
salt, peber
500 g frossen spinat

Fremgangsmåde:

Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem. Lav farsen af kød, mel og rasp. Rør æg og vand i og krydr farsen med salt og peber. Lad farsen hvile i 20 minutter. Rul æggene i mel. Læg en portion fars på en stykke bagepapir, læg et æg midt på farsen og brug papiret til at rulle farsen rundt om ægget. Paner de farserede æg i pisket æg og rasp, før de steges på en opvarmet pande med smør og olie. Brun hurtigt æggene og lad den stege videre i ca. 15 minutter.

Spinaten tøs op og vanden sies fra. På en pande svitses de hakkede løg i olivenolie. Spinaten tilsættes sammen med ristede champignoner, salt og peber. Serveres til de farserede æg.

Denne opskrift er blevet vist 4.307 gange