Karbonader Med Majs Og Tomater

Udskriv opskrift

Mange lækre middagsretter er lavet af hakket svinekød. Her er det hakkede kød brugt til nogle dejlige karbonader sammen med majs, bønner og stegte tomater.

Ingredienser:

750 g flæskesmåkød
1 æg
salt, peber
50 g smør
250 g frosne grønne bønner
200 g majs
4 tomater

sauce:
50 g smør
1 tsk karry
50 ml fløde
citronsaft
50 g yoghurt
50 g majonæse

Fremgangsmåde:

Kødet hakkes 1 gang og formes til karbonader, der paneres i sammenpisket æg og krydret rasp. De steges i ca 10 minutter og holdes varme. Til saucen svitses karryen i smørret. Der tilsættes fløde, salt og citronsaft. Denne blanding afkøles helt og blandes så med en blanding af yoghurt og majonæse, mens der piskes kraftigt, til saucen er helt glat.

Server karbonaderne med majs, bønner og stegte tomater. Dertil små kartofler og den lækre sauce.

Denne opskrift er blevet vist 3.300 gange