Karbonader Med Bønner Og Bacon

Udskriv opskrift

Mange lækre middagsretter er lavet af hakket svinekød. Her er det hakkede kød brugt til nogle dejlige karbonader sammen med ost og bacon.

Ingredienser:

750 g flæskekød
salt, peber
35 g smør
8 skiver ost
paprika
16 skiver bacon
250 g frosne bønner
500 g små kartofler
35 g smør
persille

Fremgangsmåde:

Kødet hakkes en gang og formes til karbonader, der steges ca 10 minutter og holdes varme. På hver karbonade lægges en skive ost med et drys paprika og 2 skiver bacon. Karbonaderne sættes i ovnen i ca. 10 minutter ved 230 grader eller under grill, til baconet er let ristet. Anrettes med grønne bønner og stegte persillekartofler

Stegte persillekartofler: Små kogte pillede kartofler rystes i svagt brunet smør, mens de varmes og bliver let gyldne. Vendes derefter i finthakket persille.

Denne opskrift er blevet vist 5.086 gange