Braiseret Kalkunbryst

Udskriv opskrift

Kalkunbryst smager dejligt og kan anvendes på mange forskellige måder. Her er det lavet med et helt bryst sammen med grønsager.

Ingredienser:

500 g kalkunbryst
2 rødløg
3 gulerødder
1 kvist frisk rosmarin
250 ml vand
1 spsk maizenamel
1 spsk olie
salt, peber
1 bdt persille
1 kg små kartofler
1 spsk olie

Fremgangsmåde:

Kalkunbrystet krydres med salt og peber og brunes i olie i en gryde. Brystet tages op. Gulerødder skæres i skiver, og rødløg deles i i kvarte stykker. Begge dele sauteres i gryden. Nu tilsættes en rosmarinkvist og vand. Det hele simrer under låg ca. 20 minutter. Brystet tages op og holdes lunt. Væsken med grøntsager smages til med salt og peber og jævnes med maizena.

Brystet skæres i skiver og anrettes på et fad oven på grøntsagerne. Serveres med pillekartofler drysset med persille.

Denne opskrift er blevet vist 4.079 gange