Fyldte Æg

Udskriv opskrift

Fyld halve æg og server dem som forret til påskefrokosten. Her er forskellige forslag, men kun din fantasi sætter grænser for, hvad du selv kan finde på.

Ingredienser:

2 hårdkogte æg til hver slags
1 spsk piskefløde
50 g røget laks
1 citronskive
1 ds ansjos
50 g rejer
1 citronskive
purløg
1 avocado
citronsaft
salt. Peber
brøndkarse
1 spsk creme fraiche
1 spsk hakket peberfrugt, rød og grøn, i tern
salt, peber

Fremgangsmåde:

1. Lakseæg: Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve. Tag æggeblommerne ud og mos dem. Rør de moste blommer sammen med 1 spsk fløde og kom det i de halve æg. Hak lidt røget laks i tern og kom det ovenpå. Pynt med citron og dild.

2. Ansjos æg: Del æggene som i 1 og rør de mosede ægggeblomme med 2 spsk finthakket ansjos. Fordel det i de halve æg og pynt med en ansjosfilet.

3. Reje æg: Rør æggemosen sammen med en spsk finrhakkede rejer. Fordel i halve æg og top op med hele rejer. Pynt med lidt c itron og purløg.

4. Avocado æg: Rør mosede avocado i de mosede æggeblommer og smag til med citronsaft, salt og peber. Fordel det i de halve æg og pynt med brøndkarse.

5. Æg med peberfrugt: Rør de mosede æggeblommer sammen med 1 spsk creme fraiche og bland 1 spsk peberfrugtterninger i . Krydr med salt og peber. Kom det i de halve æg.

Denne opskrift er blevet vist 14.603 gange