Broccoliragout

Udskriv opskrift

Broccoli er en af de bedste grønsager. Den indeholder gode vitaminer, og de fleste mennesker kan lide den. Den kan serveres i mange retter, men også som tilbehør til mange retter

Ingredienser:

1 kg broccoli
1 løg
250 ml letmælk
1 fed hvidløg
10 g smør
salt, peber

Fremgangsmåde:

Del broccolien i små buketter og snit stokken fint. Blancher broccolibuketterne i letsaltet, kogende vand og hæld dem på en sigte. Sauter finthakket løg og hvidløg i smør og tilsæt de snittede broccolistokke. Vend rundt og tilsæt mælk. Lad saucen koge til broccolistokken er helt mør - ca. 10 minutter. Blend saucen og smag til med salt og peber.

Lad saucen koge og tilsæt nu de bancherede broccolibuketter i. Lad retten simre, til buketterne er helt møre. Server broccoliragouten med friskkogt pasta, ris eller kartoffelmos. Servér med en grøn salat med tomater, oliven og ærter til.

Denne opskrift er blevet vist 2.851 gange