Pandefrikadelle

Udskriv opskrift

Denne frikadelle, lavet som en stor frikadelle på en pande, er fyldt med mange grønsager og smager dejligt med brasede kartofler til.

Ingredienser:

400 g hakket svine- og oksekød
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 ds majs (225g)
1 bdt persille
50 ml rasp
1 æg
150 ml mælk eller vand
salt, peber

Fremgangsmåde:

Rens peberfrugten og skær den i små tern. Pil og hak løget og skyl og hak persillen. Hæld lagen fra majsen. Ælt det hakkede kød med rasp og æg. Tilsæt mælken/vandet lidt ad gangen. Bland grønsagerne i farsen og tilsæt salt og peber. Lad olien blive varm på en pande, fordel farsen herpå. Lad pandefrikadellen stege 8 -10 minutter på hver side (vend den på et grydelåg). Drys lidt hakket persille på den færdige frikadelle.

Denne opskrift er blevet vist 6.316 gange