Eventyrflæsk

Udskriv opskrift

Flæsk, bacon og løg - en lækker sammensætning til en varm ret til frokost.

Ingredienser:

½ kg stribet flæsk
1 æg
rasp
salt, peber
1 spsk olie
250 g champignoner
1 spsk smør
2 spsk mel
100 ml mælk/fløde
2 løg

Fremgangsmåde:

Flæsket skæres i skiver, bankes let, parneres (dyppes først i krydret, pisket æg, derefter i rasp) og steges. Champignoner skæres i skiver og svitses i smør. Der tilsættes mælk/fløde , jævnes med en meljævning, så det bliver som en ret tyk stuvning. Løgene skæres i skiver og brunes i olie. Ved anretningen lægges en skefuld champignonstuvning ved siden af hvert stykke flæsk, og de brunede løg fordeles over flæsket. Servér et stykke rugbrød til.

Denne opskrift er blevet vist 4.279 gange