Svinekam Med Krydderurter

Udskriv opskrift

Her er svinekam uden spæk, krydret med urter og stegt i ovnen. Du kan bruge mellemkam, men nakkekammen kan også fint bruges.

Ingredienser:

1½ kg svinekam uden spæk
salt, peber
Kryddersmørret:
3 chalotteløg
1 fed hvidløg
150 g smør
3 spsk hakkede krydderurter (persille, purløg, basilikum)
½ spsk dijonsennep

Fremgangsmåde:

Svinekammen gnides med salt og peber og lægges i et ovnfast fad, samma størrelse som stegen. Fadet sættes ovnen ved 190 grader og steger ca. 40 minutter. Løg og hvidløg rives fint og røres i smørret. Krydderurterne hakkes fint og blandes i smørret, og sennep tilsættes. Efter 40 minutter tages stegen ud af ovnen og smøres med en del af smørret. Den sættes tilbage i ovnen og steger, til den er gennemstegt.

Server stegen med ovnbagte kartofler og ekstra kryddersmør. Husk bagekartoflerne skal i ovnen før stegen, da de skal have en god time

Denne opskrift er blevet vist 6.492 gange