Hvidløgssuppe med Tomat

Udskriv opskrift

Her er en dejlig hvidløgssuppe fra middelhavslandende. Den viser en måde at bruge hvidløg på som vi ikke er vandt til herhjemme.

Ingredienser:

15 hvidløgsfed, hakket fint
2 spsk olivenolie
2 porrer
250 ml hakket persille
1 peberfrugt i terninger
1-2 spsk mel
1 dåse hakkede tomater
1 liter hønsebouillon
150 ml hvidvin
1 knsp cayennepeber
salt
peber

Fremgangsmåde:

Svits de hakkede hvidløg hurtigt i olien i en gryde. Kom porrerrigene i sammen med persille og peberfrugten. Drys mel på. Rør godt rundt og tilsæt tomaterne. Hæld bouillonen ved og kog i 20 minutter. Kom vinen i, kog igennem og smag til med salt og cayennepeber.

Drys den hakkede persille på og server suppen medristede brødskiver.

Denne opskrift er blevet vist 10.009 gange