Kylling i Tomat Med Svampe

Udskriv opskrift

Kylling er altid et godt bud, og her er en ret, du kan lave i forvejen, hvis du inviterer gæster.

Ingredienser:

1 stor kylling
2 løg
1 spsk smør
1 spsk olie
2 gulerødder
200 g bacon
1 spsk mel
50 ml tomatpuré
200 ml hvidvin
200 ml bouillon
2 fed hvidløg
salt, peber
timian
250 g champignoner
1 bdt persille

Fremgangsmåde:

Gør kyllingen i stand og del den i 8 stykker. Svits hakkede løg, gulerodsskiver og bacomterninger 6 -8 minutter i smør og olie. Tag dem op og brun kyllingestykkerne på alle sider. Drys mel på, vend godt rundt på grydens indhold og læg løg, gulerødder og bacon ved igen

Smag til med krydderierne og tilsæt tomatpuré, hvidvin og bouillon. Koges svagt under låg, indtil kødet er mørt. Champignoner tilsættes 5 minutter før retten er færdig. Drys med hakket persille. Er lækkert med f.eks. ris eller kartoffelmos.

Denne opskrift er blevet vist 3.809 gange