Æblekage Med Kanel

Udskriv opskrift

Kager med æbler forbliver fugtige indeni og er derfor et godt valg til eftermiddagsteen/kaffen i flere dage. Børnene kan godt lide æbler og er næsten altid glad for denne kage.

Ingredienser:

2 æg
250 g sukker
250 g mel
2 tsk bagepulver
300 ml mælk

Fyld:
3 store æbler
1 spsk sukker
½ tsk kanel
1 spsk smeltet smør

Fremgangsmåde:

Æg og sukker piskes godt sammen. Mel og bagepulver blandes og røres i skiftevis med mælken. Dejen hældes i en smurt springform. Æblerne skrældes, skæres i både og lægges over dejen i en cirkel. Sukker og kanel blandes og drysses over. Til sidst dryppes det smeltede smør over.

Bages i ovnen ved 175 grader i 60 -70 minutter. Serveres lun eller kold med flødeskum eller creme fraich.

Denne opskrift er blevet vist 8.926 gange