Æblekage Med Kanel
Udskriv opskrift
Kager med æbler forbliver fugtige indeni og er derfor et godt valg til eftermiddagsteen/kaffen i flere dage. Børnene kan godt lide æbler og er næsten altid glad for denne kage.
Ingredienser:
2
æg
|
250 g
sukker
|
250 g
mel
|
2 tsk
bagepulver
|
300 ml
mælk
|
Fyld:
|
3
store æbler
|
1 spsk
sukker
|
½ tsk
kanel
|
1 spsk
smeltet smør
|
Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes godt sammen. Mel og bagepulver blandes og røres i skiftevis med mælken. Dejen hældes i en smurt springform. Æblerne skrældes, skæres i både og lægges over dejen i en cirkel. Sukker og kanel blandes og drysses over. Til sidst dryppes det smeltede smør over.
Bages i ovnen ved 175 grader i 60 -70 minutter. Serveres lun eller kold med flødeskum eller creme fraich.
Denne opskrift er blevet vist
8.824 gange