Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
En dejlig fyldig suppe der sagtens kan serveres alene som frokostret.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Rens grønsagerne og skær løg og porrer i ringe - tag det meste af toppen med. Skær skrællede kartofler i små stykker og vend grønsagerne rundt i smør over svag varme i 8-10 min. Tilsæt suppe, purløg og lidt salt og peber og kog grønsagerne helt møre. Blend dem og hæld pureen tilbage i gryden. Kog op, pisk 1 skefuld flødeost i og smag til med salt og peber. Rør resten af osten jævn med fløde til konsistens som flødeskum. Hæld suppen op i varme skåle/tallerkner og læg en skefuld flødeost med lidt klippet basilikum i hver. Server straks med et stykke godt kartoffelbrød til.
Denne opskrift er blevet vist 4.125 gange