Gryderet Med Hakket Oksekød

Udskriv opskrift

Hakket oksekød har mange anvendelsesmuligheder. Her med peberfrugter.

Ingredienser:

½ kg hakket oksekød
½ l oksebouillon
1 laurbærblad
1 tsk oregano
1 tsk timian
2 skivede løg
2 spsk olivenolie
2 røde peberfrugter
2 spsk tomatpuré
2 fed hvidløg
1 bdt hakket persille
salt, peber

Fremgangsmåde:

Kom det hakkede kød i en gryde med bouillon, laurbærblad, oregano og timian. Lad det småkoge i 20 minutter. Svits løgene i olien og tilsæt de strimlede peberfrugter, tomatpuré og knuste hvidløg. Lad det simre i 10-15 minutter.

Kom det i kødet og tilsæt hakket persille, salt og peber. Smag til og server med kartoffelmos eller pasta og evt. tomatsalat.

Denne opskrift er blevet vist 9.078 gange