Javaæg

Udskriv opskrift

Her er æggene sammen med bacon og champignon, en vældig god sammensætning. Kan bruges både til middag og til frokost.

Ingredienser:

375 g bacon i skiver
250 g champignoner
1 spsk hakket løg
karry
paprika
ingefær
nellike
peber, salt
timian
100 ml rødvin
200 ml suppe
4 æg
120 g ris
300 ml vand
1 rød peber
1 bdt persille

Fremgangsmåde:

Baconen skæres i tynde strimler, som seges sprøde. Champignonerne skæres i skiver, der ristes i noget af fedtet sammen med løg og krydderier. Vin og suppe tilsættes, og saucen koges godt igennem. Risene koges efter forskrift og lægges på et aflangt fad. Saucen hældes over og halve kogte æg lægges på.

Der pyntes med peberfrugten, skåret i strimler samt finthakket persille og baconstrimlerne.

Denne opskrift er blevet vist 4.006 gange