Pastasalat

Udskriv opskrift

Pastasalat kan laves på mange forskellige måder og med mange forskellige ingrdienser. Her er brugt asparges sammen med bacon og sorte oliven.

Ingredienser:

300 g pasta (skruer eller sommerfugle)
1 bdt grønne asparges
125 g bacon i tern
250 g squash
1 bdt frisk basilikum
3 forårsløg
12 sorte olieven
2 tomater

Dressing
150 g creme fraiche
1 spsk soyasauce
1 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
salt, peber

Fremgangsmåde:

Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Lad den dryppe af i en sigte, mens den bliver kold.Vend lidt smør eller olie i, så den ikke klistrer sammen. Kog asparges i 5 minutter, rist baconternene på en pande, til de er sprøde, skær squashen i tern og bland det hele sammen med pastaen. Kom fintsnittede krydderurterne over,oliven og tomater i både.

Rør creme fraiche sammen med soyasaucen, knust hvidløg og persille. Krydr med salt og peber og hæld dressingen over pastasalaten.

Denne opskrift er blevet vist 4.624 gange