Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
En ret, der passer sig selv. Hele måltidet er i en gryde.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Skær kødet i terninger. Pil og hak løgene. Svits kødet i smør, uden at det bruner. Tilsæt løgene og svits dem med, til de er klare. Tilsæt laurbærbladene, peberkorn og bouillon. Læg låg på og lad retten simre i ca. 1 time. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Hæld dem i gryden og spæd evt med bouillon, så det netop dækker kartoflerne. Lad retten simre videre, til kartoflerne begynder st koge ud. Nu må der først forsigtigt røres i gryden. Smag til med salt, når kartoflerne har jævnet retten. Drys persillen på ved servering og server retten med brød og syltede rødbeder.
Denne opskrift er blevet vist 8.773 gange