Bradepandekage Med Kanel

Udskriv opskrift

Denne kage er dejligt at have både til børnene og til uventede gæster. Den kan fryses, så man altid har noget at byde på. Der bliver ca. 30 stk af denne portion.

Ingredienser:

150 g smør
250 ml sukker
3 æg
500 ml hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
300 ml kærnemælk

Drys:
150 ml mørk farin
1 spsk stødt kanel
200 ml groft hakket hasselnødder (kan erstattes med havregryn)

Fremgangsmåde:

Rør smørret med sukker, til det er luftigt. Tilsæt æggene, et ad gangen. Rør godt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver og vanillesukker. Rør det i dejen skiftevis med kærnemælken. Bred dejen ud i en bradepande 30 x 40 cm. Bland farin, kanel og nødder (havregryn) og drys det over dejen. Bag kagen i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.

Afkøl kagen og skær den i tern. Spis dem nybagte eller frys dem ned.

Denne opskrift er blevet vist 5.258 gange