Marengsdessert Med Frugt og Is

Udskriv opskrift

Denne dessert er bregnet til 6 personer. Der kan bruges andre former for frugt, f.eks. solbær, ribs, brombær osv.

Ingredienser:

Marengsbund:
4 æggehvider
200 g sukker

Fyld:
1 l vanilleis
250 g hindbær
250 g jordbær
125 ml piskefløde

Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne meget stive. Pisk halvdelen af sukkeret i først og vend forsigtig resten i. På en bageplade på et stykke bagepapir tegnes en cirkel på ca. 25 cm. Fordel halvdelen af marengsen heri. Put resten i en sprøjtepose og sprøjt rosetter rundt langs kanten. Bag den i ca. 1 time ved 125 grader.

Afkøl bunden, før den forsigtigt tages over på en bagerist for at blive helt kold. Fordel is og frugt på bunden og pynt med flødeskum. Fugt evt. bagepapiret på bagsiden, hvis du får problemer med at få den løs af bagepapiret.

Denne opskrift er blevet vist 6.325 gange