Abrikos Brød
Udskriv opskrift
Dette er favoritten i vores familie. Brødet er som regel spist en halv time, efter det er færdigt, og det er kun, fordi det skal køle lidt af, inden man kan skære det. Brødet er let sødt og fantastisk til te eller kaffe.
Ingredienser:
330 g
vand
|
25 g
smør
|
100 g
abrikosmarmelade
|
500 g
mel
|
15 g
tørmælk
|
5 g
salt
|
135 g
tørrede abrikoser
|
15 g
tørgær (25g frisk)
|
Fremgangsmåde:
Tilsæt alle ingredienserne som beskrevet I din maskines manual, undtagen de tørrede abrikoser. Fordi marmelade kan brænde på, skal maskinen startes på lys skorpe indstillingen.
Når ingrediens alarmen lyder, eller 5 minuter før den sidste æltning slutter, tilsættes de småtskårede abrikoser.
Denne opskrift er blevet vist
4.381 gange