Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Denne opskrift lavede jeg første gang ud fra en opskrift i "The River Café Cookbook" fra en af de mest inovative italienske restauranter udenfor Italien. River Café op-fostrede blandt andet en ung Jamie Oliver. En spi-nattærte kan næsten ikke laves forkert, her har jeg flyttet lidt rundt på mængderne og fundet en opskrift jeg synes er rigtig lækker.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Køb eller lav en tærtebund. Forbag tærtebunden i en tærteform som pakken eller opskriften beskriver. Sæt ovnen på 190°C. Pisk æg, fløde og mælk sammen. Bland ost, muskatnød, salt og peber i. Tø og kog spinaten som beskrevet på posen. Hvis der andvendes frisk spinat, skal den bare have 1 minut så den viltre. Hak spinaten meget froft, og bland den i æggeblandingen. Hæld blandingen i tærtebunden, drys med pinjekerner og bag i den forvarmede ovn i 30 minutter, indtil æggemassen er stivnet men stadig blød, og overfladen gylden.
Denne opskrift er blevet vist 98.451 gange