Rødvins Sorbet

Udskriv opskrift

Billede af Rødvins Sorbet fra Verdens Lækreste Opskrifter

Dette er en lækker syrligsød mellemret der ligger godt i munden. Sorbeten smelter simpelthen i samme sekund den rammer tungen. Meget lækker til at rense paletten mellem tunge kraftige retter, eller bare som en hurtig voksendessert.

Ingredienser:

200 g sukker
2½ dl vand
3 dl god rødvin
saften af en appelsin
saften af 2 citroner

Fremgangsmåde:

Hæld sukker, vin og vand i en gryde og varm langsomt op indtil sukkeret er opløst. Derefter skal blandingen simre i 4-5 minutter. Tag gryden af kog og lad sorbeten køle helt ned (mindst en time).

Bland citron og appelsin saften i, og hæld i ismaskinen. Følg maskinens instruktionsbog indtil sorbeten er færdig. Lad sorbeten stå i fryseren i mindst 2 timer før servering

Denne opskrift er blevet vist 6.130 gange