Spid Med Spidskål og Bacon

Udskriv opskrift

Det er især om someren, man griller , fordi man kan komme udenfor. Men disse spid kan også laves på en pande

Ingredienser:

1 lille spidskål
150 g bacon
4 nye mellemstore kartofler
vand
salt, peber
4 trægrillpinde

Fremgangsmåde:

Skrab kartoflerne og skær dem i skiver på ca ½ cm. Kog dem i ca. 2 minutter i koldt vand med salt og køl dem hurtigt af under rindende vand. Brug kålen indefra og tag de små blade og pak dem sammen i små firkanter. Sæt dem på grillpindene skiftevis med kartofler og et stykke bacon. Varm olien på panden eller smør olie på tingene på pindene. Steg pindene gyldne hele vejen rundt på panden eller læg pindene på den opvarmede grill.

Efter ca. 15 minutter på panden drysses de let med salt og serveres. Giv grove flutes til

Denne opskrift er blevet vist 3.226 gange