Svinekød Med Ingefær

Udskriv opskrift

Man kan lave grillmad på havegrillen, eller man kan lave den på en pnde i køkkenet, men det er altid hyggeligt at spise mad, der er lavet på denne måde.

Ingredienser:

400 g skært svinekød
1 stk frisk ingefær
4 forårsløg
1 rød peberfrugt
50 ml olie
1½ spsk honning
salt

Salat:
1 kinaradise
50 ml soyasauce
4 grillspid

Fremgangsmåde:

Skær kødet i passende tern. Skræl ingefæren og skær den i tynde skiver. Flæk forårsløgene på langs i halve og skær den i 5 cm store stykker.Skær peberfrugten i tern. Sæt kødet på spid skiftevis med ingefær, forårsløg, der er bukket sammen og peberfrugt.

På panden varmes olien og spiddene brunes hele vejen rungt. Kom honning i panden og skru ned for varmen. Steg spiddene ca. 12 minutter på begge sider.

Salat: Skræl radisen og skær den i tynde strimler, mariner den i lidt soya og server salaten til spiddene. Giv et stykke grovbrød til.

Denne opskrift er blevet vist 2.997 gange