Paprikakoteletter i Fad

Udskriv opskrift

En lækker ret der kombinere lækkert mørt kød med en aromatisk og velsmagende sovs.

Ingredienser:

4 gode koteletter
250 g champignon
1 mellem løg
250 g cocktailpølser
6 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
2.5 dl fløde

Fremgangsmåde:

Drys koteletterne med salt, peber og paprika. Brun dem i en pande og placer i ildfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.

Svits løg og champignong i stegefedtet fra koteletterne. Skru ned til middel varme og tilsæt hvidløg og cocktailpølser og varm op i 2-3 minutter. Skru lidt op for varmen og tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og fløde. Bring til kogepunktet og hæld over koteletterne.

Sæt i ovnen i en time. Servér med ris. Tilføj lidt gurkemeje til risen mens den koger for en festlig farve.

Denne opskrift er blevet vist 7.149 gange