Martiniquesalat

Udskriv opskrift

Billede af Martiniquesalat fra Verdens Lækreste Opskrifter

Dette er en lækker og frugtfyldt rejecocktail der ville være et perfekt match som forret til en vildtmiddag eller en af de tungere vinterretter. For at komplementere de bløde ingredienser har jeg tilsat et par gode aromatiske danske æbler til den oprindelige opskrift.

Ingredienser:

2 avocadoer
2 kiwi
1 dansk æble (f.eks. "Red Elstar" eller "Ingrid Marie")
2 hårdkogte æg
200 g grønlandske rejer
1 citron
3 spsk. god olivenolie
salt & peber

Fremgangsmåde:

Del avocadoerne og tag kødet ud af skallerne med en teske og form som små kugler. Skræl kiwierne og æblerne og skær dem i lidt mindre stykker en avocadokuglerme. Bland kiwi, æble, avocado og olivenolie og pres saften fra citronen over. Smag til med salt og peber.

Put blandingen i anretninsglas eller avocadoskallerne, fordel rejerne ud over. Hak til sidst de hårdkogte æg, og fordel ud over. Man kan servere salaten med en klat mayonaise og et drys hakket citronmelisse for lige at runde den af.

Denne opskrift er blevet vist 5.344 gange