250 g
mørbrad skåret i mundrette stykker
|
½
grøn peber skåret i mundrette stykker
|
½
rød peber skåret i mundrette stykker
|
2
forårsløg skåret i små strimler
|
1 ring
dåseananas skåret i mundrette stykker
|
olie til at stege i
|
marinade:
|
1 tsk.
soyasauce
|
½ tsk.
Maizena
|
½ tsk.
risvin eller tør sherry
|
dej:
|
1 dl
vand
|
6 spsk.
mel
|
3 spsk.
Maizena
|
½ tsk.
natron
|
½
æg
|
1 tsk.
olie
|
1
lille drys salt
|
sur sød sauce
|
3 spsk.
ketchup
|
2 tsk.
blomme eller hoi sin sauce
|
½ tsk.
riseddike eller hvidvinseddike
|
1 tsk.
worcestershire sauce
|
1 tsk.
fiskesauce (kan udelades)
|
2 tsk.
Maizena
|
2 tsk.
sukker
|
4 spsk.
vand
|