Spinatpaté

Udskriv opskrift

Spinat er en dejlig grønsag og æltet i fars til paté ser den ekstra godt ud. Patèer kan anvendes som pålæg og er en god afveksling for det købte pålæg.

Ingredienser:

500 g hakket kalvekød
3/4 kg frisk spinat
2 tsk paprika
1 tsk muskat
1 æg
250 g finthakket champignon, stegt i smør og afkøle

Fremgangsmåde:

Blanchér den rensede spinat i 1 min. Hæld vandet fra og kom spinaten i iskoldt vand. Tag den op og pres vandet fra den. Hakkes meget groft og æltes sammen med de øvrige ingredienser. Pres pateèn ned i en smurt postejform, dæk med bagepapir og bag den i vandbad ved 170 grader (338F) i ca 50 min, til den er gennembagt.

Tilbehør: Ristet franskbrød, lidt oliven og en skål salat.

Denne opskrift er blevet vist 4.527 gange