Fisketaco

Udskriv opskrift

Billede af Fisketaco fra Verdens Lækreste Opskrifter

Når man rejser i Mexicos Bajaområde, eller til det sydlige Californien for den sags skyld, møder man rigtigt mange restauranter der tilbyder rige variationer af denne lækre ret. Prøv denne opskrift, så vil du forstå hvorfor det er en populær ret. Servér med fintsnittet hvidkål, hakkede tomater, limebåde og tacosauce.

Ingredienser:

1 dl creme fraise eller tyrkisk youghurt
1 dl mayonaise
2-3 stilke hakket koriander (kan udelades)
1 pakke tacomix (krydderier)
500 g hvid fast fisk skåret i 2½ cm fingre
1½ spsk. olie
2½ spsk. citronsaft
1 pakke taco shells (eller lav dem selv)

andet fyld:
fintsnittet hvidkål
hakket frisk tomat
Limebåde
tacosauce

Fremgangsmåde:

Bland creme fraise (eller youghurt), mayonaise, koriander og to spsk. tacomix i en lille skål. Bland fisk, olie, citronsaft, og resten af tacomixen i en skål, og lad den stå i 5 minutter. Steg i en sauteringspande ved middelhøj varme i en 4-5 minutter, til fisken er nok, men ikke overkogt.

Varm tacoskallerne op i følge instruktionerne på pakken. Fyld fiskeblandingen i skallerne og drys med fintsnittet hvidkål og hakkede tomater. Hæld en generøs portion af mayonaiseblandingen og tacosauce. Server straks med limebåde.

Denne opskrift er blevet vist 5.225 gange