Fersken-yoghurtis

Udskriv opskrift

Billede af Fersken-yoghurtis fra Verdens Lækreste Opskrifter

Youhurtis har i forvejen en lækker kremet konsistens og en delikat let syrlig smag. Når man så tilsætter den friske diskrete smag af friske ferskner sker der noget helt specielt. Man kan naturligvis også bruge ferskenen fætter, nektarinen.

Ingredienser:

375 g tyrkisk yoghurt (10%)
¾ dl sukker
½ dl mælk
½ dl vand
3-4 friske ferskner eller nektariner
1 tsk. vanilliesukker

Fremgangsmåde:

Rør youghurt, sukker, mælk og vanillesukker sammen indtil sukkeret er helt opløst. Skær fersknerne over og fjern stenen. Skær dem i både og blend dem i en blender med vandet. Bland ferskenmassen i youghurtmassen, og hæld ismassen i den startede ismaskine, og frys den ifølge maskinens manual. Man kan eventuelt lige lade isen stå i 15-45 minutter i fryseren for at gøre den fastere.

Denne opskrift er blevet vist 5.807 gange