Baconkødboller

Udskriv opskrift

Billede af Baconkødboller fra Verdens Lækreste Opskrifter

Kødbollerne her er velegnet til at servere i supper eller f. eks. i en pasta sauce. De vil også gøre stor lykke som pindemadder, fordi de er stegte og lige har et touch af røget fra baconen.

Ingredienser:

2 skiver bacon i små tern
½ dl løg i små term
1 fed presset hvidløg
250 g hakket oksekød
½ dl rasp
2 spsk. hakket persille
½ tsk. paprika
½ tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber
1 sammenpisket æg

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200°C og start med at sprødstege bacontern på en pande, og læg dem på et stykke køkkenrulle. Sautér løg i samme pande indtil de er gennesigtige og tilsæt hvidløg. Sautér i et minuts tid, og lad det lige køle af. Bland hakket kød, bacon, løgblanding, rasp, persille, paprika, salt og peber i en skål, og bland derefter ægget i.

Læg bagepapir på en bageplade. Form farsen til små kødboller med en diameter på er ca. 2½ cm. Fordel kødbollerne på bagepladen og bag kødbollerne i ca. 10 minutter til de er gennemstegte. Kødbollerne er yderst fryseegnede.

Denne opskrift er blevet vist 8.331 gange