Cremefraise Jordbæris

Udskriv opskrift

Billede af Cremefraise Jordbæris fra Verdens Lækreste Opskrifter

En usædvanligt lækker syrlig-sød jordbæris uden æg overhovedet. Creme fraisen giver den konsistens der skal til, og levere en dejlig syrlighed. Rabarber og jordbær kombinationen behøver vist ikke yderligere præsentation.

Ingredienser:

200 g jordbær (frosne eller friske)
3 stilke rabarber
5 spsk. sukker
200 g creme fraise
1½ dl piskefløde
1 tsk. vanilliesukker

Fremgangsmåde:

Lad rabarber, jordbær, vaniliesukker og sukker simre stille og roligt i en 10 minutters tid. Kør blandingen med en stavblender til den har den konsistens man ønsker. Lad blandingen køle ned til stuetemperatur, og bland creme fraise og fløde i. Hæld blandingen i ismaskinen, og frys den ifølge maskinens manual. Man kan eventuelt lige lade isen stå i 15-45 minutter i fryseren inden den serveres.

Denne opskrift er blevet vist 4.384 gange