Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
En aromatisk og anderledes kartoffelsalat der vil fungere med sarte smage. Den er forholdsvis let, og ville være et lækkert supplement til en quiche eller med lidt pølse og æg til morgenmad.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Kog kartoflerne til de er lige møre, skyld dem i koldt vand og lad dem køle ned til stuetemperatur. Bland 3 spsk. olie, skalotteløg, hvidvinseddike, dijonsennep, sukker, salt og peber i en stor skål. Hæld resten af olien i en smedejernspande eller lignende, og sautér kartoflerne ved middelvarme indtil de er brunede og sprøde på de fleste sider, ca 20-25 minutter. Bland babyspinaten i vineigretten og vend de brandvarme kartofler i så de bliver godt dækket. Servér varm eller kold varm, men ikke for længe efter tilberedningen.
Denne opskrift er blevet vist 5.969 gange