Florentinsk Bøf
Udskriv opskrift
En lækker engelsk bøf der, efter stegning, hviler i en lækker krydderurt-olie, og derefter dryppet nænsomt med balsamisk olie. Yderst velegnet til grill, men bliver også lækker når den laves på en pande.
Ingredienser:
4
engelske bøffer á 250g
|
½ dl
olivenolie
|
1 spsk
hakket purløg
|
1 spsk
hakket rosmarin
|
1 spsk
hakket persille
|
1 spsk
hakket salvie
|
god balsamisk eddike
|
salt og peber
|
Fremgangsmåde:
Bland olivenolie og de hakkede krydderurter i en stor tallerken. Drys bøfferne med rigeligt salt og peber, og grill eller steg bøfferne til den ønskede rødhed, f.eks. fire minutter på hver side for et medium-rare resultat. Vend bøfferne i krydderolien så de er helt dækkede, og lad dem så hvile i olien i fem minutter, mens de vendes ind i mellem. Dryp med balsamisk olie lige inden de serveres. Servér med f.eks. ovnbagte kartofler, eller med en couscous salat.
Denne opskrift er blevet vist
6.691 gange